Nedelja 29. 9. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
15
Ponedeljak 28.04.2014.
03:33
Beta A
Visoka predstavnica Evropske unije za spoljnu politiku i bezbednost Ketrin Ešton dolazi u ponedeljak u zvaničnu posetu Beogradu tokom koje će se sastati s najvišim srpskim državnim zvaničnicima i održati govor u srpskom parlamentu.
Ponedeljak 28.04.2014.06:10
Конузин :"Има ли овде Срба". У Србији нема Срба.Српски политичари раде оно што каже Брисел и Вашингтон.Србија је окупирана 5 октобра 2000 године.
Ponedeljak 28.04.2014.07:52
jeste,a pre 2000 godine bila je milina,malo nosish gajbice i vec kupish pola pozarevca sve zajedno sa bambilendom,malo stanesh na dunav da te koshava produva i vec imash radio,televiziju...a mogao si i da vozish besne automobile i da njima gazish majke sa detetom i niko ti nishta nije mogao...ah da zaboravi da dodam...pod uslovom da si sin predsednika ti bi trebao da cutish.zbog tvog idola koji je sve uradio pogreshno shto se uraditi moglo,danas nam i jeste ovako.
Ponedeljak 28.04.2014.09:12
E JES SE NASAO KO CE DA NAM SPOCITAVA !IDI U ZG I TAMO SE OGLASAVAJ PODLACE JEDAN ANTISRPSKI JER OVO OVDE I NIJE NI ZA TEBE NI PO TVOJOJ NI MERI NI ZELJI !
Ponedeljak 28.04.2014.07:57
Па неће бити баш тако, Тиле је обећао, Слоба је то дао, они после њега почели то да цементирају, док садашњи само покушавају да затворе тај гроб у који су положили сви заједно Србе и Србију.
Ponedeljak 28.04.2014.07:28
Српски народни покрет Наши јавно поручује највећем покровитељу србомрзачког говора мржње у Србији, Борису Тадићу, да ће кад-тад одговарати за кривична дела која је починио, а тренутак када он буде своју марионетску каријеру завршио иза решетака ће бити дан када ће говор мржње бити уклоњен из српског друштва.Политички шарлатан Борис Тадић коме је 2004. године Стејт департмент спонзорисао, осмислио и спровео председничку кампању, а за шта се касније, како сведоче Викиликс депеше
Ponedeljak 28.04.2014.07:28
одужио личним саучествовањем у припреми и спровођењу америчких планова за независност Косова, данас се промовише као онај који тобоже брине за српску децу и сиромаштво српске омладине, док је заправо главни и како сам каже „поносни“ покровитељ најмонструознијег пројекта уништења српске омладине и деце, а то је ширење геј идеологије због које је, подсећамо, терао полицију и војску на ту исту српску православну омладину.
Ponedeljak 28.04.2014.07:29
Подсећамо јавност да је управо Борис Тадић највећи покровитељ говора мржње и србомрзачких организација у Србији и да је док је Тадић владао Наташа Кандић потпуно некажњено припремала и јавно учестовала у проглашењу независног Косова, да је за време његове владавине Иван Вејвода из Београда финансирао и координирао пројекте успостављања и јачања институција „независног Косова“ које спроводе шиптарске невладине организације, да је за време његове владавине потпуно некажњено Веран Матић ширио најгрубљи говор мржње према српском народу преко Б92 при томе вређајући у више наврата и самог тадашњег српског патријарха Павла, да је управо Борис Тадић 2010.
Ponedeljak 28.04.2014.07:29
године заташкао са својим корумпираним тужилаштвом тешка кривична дела „говора мржње и дискриминације према српском народу“ почињена од стране организатора Параде поноса, те да је – уместо да их ухапси због говора мржње и тешких облика дискриминације – с њима направио срамни пакт и дао им највећи могући легитимитет злоупотребљавајући позицију председника државе, вршећи најгрубље противуставно, протизаконито и бесрамно неморално политичко насиље управо над српском породицом, српском децом и српском омладином.
Ponedeljak 28.04.2014.07:30
СНП НАШИ изражава велико задовољство што је у медијима осуђен од стране Бориса Тадића, симбола марионетске политике и зла у Србији за време чије владавине је пузећи став према западним земљама био толико екстреман да га је и сам патријарх Иринеј морао упозорити јавно преко медија „да се усправи“, али Тадићу међутим опомене не помажу, јер је он већ одавно политички леш у гробу срама и понижења.
Ponedeljak 28.04.2014.09:08
PA TO DJUBRE I NIJE SRBIN NI KOLIKO JE ONAJ GAD KACIN !NJEMU RADI GENA TREBA ODUZETI SRPSKO DRZAVLJANSTVO I I PROTERATI GA ILI U SARAJEVO ILI MONTENEGRO OTADZBINU PO OCU ! NITI JE SRBIN NI PO KOJOJ OSNOVI A DRZAVLJANSTVO DOBIO I POSLE MENE A OVAMO DRZAVNIK KOJI NE PODRZAVA NATPOLOVICNU VOLJU GRADJANA SRBIJE !IDI BRE DJUBRE ODAKLE SI DOSAO I NE VRACAJ SE NIKADA VISE ! OVO SE NARAVNO ODNOSI NA FRANCETICA ILI KAKO GA NEKI ZOVU TADICA !
Ponedeljak 28.04.2014.07:53
За ово се не може више рећи ни да је дошао Сизерен у посету својим вазалима, ни да је газда-послодавац дошао код својих најамника и сл, једноставно дошао (робо)власник код својих робова да им нареди коначно национално и свако друго самоубиство. Све је ово, нажалост, логичан завршетак пута, и начина хода тим путем, који смо као Народ одабрали. Мада лично мислиом да је Народа у Србији веома мало, но бирано је, изабрано је и добијено је то што је гласачка машина желела, те је сада време да се то и поједе.
Ponedeljak 28.04.2014.09:01
ZANIMA ME STA OVA SRBOMRSKINJA TRAZI NA TERITORIJI SRPSKE SVETE ZEMLJE !TREBA JOJ NE DOZVOLITI DA SE SPUSTI NA PISTU ! KAKO JE SAMO NIJE SRAMOTA !DA SAM JA NESTO I NEKO NI ONA A NI KACIN NEBI NIKADA PRIMIRISALI SRPSKU TERITORIJU ! UGLEDATI SE TREBA NA GOSPODINA DODIKA !
Ponedeljak 28.04.2014.09:29
дошла да их шармира том британском лепотом и топлином

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)